Πριν σας καλωσορίσω στην νέα μας ιστοσελίδα θέλω να ξεκινήσω κάνοντας τις απαραίτητες συστάσεις.

Ονομάζομαι  Γεωργία Πολυδώρου και μαζί με την αδερφή μου Βάσω διατηρούμε εδώ και πολλά χρόνια το κατάστημα Οπτικών Πολυδώρου στην Ελευσίνα.

Όλα αυτά τα χρόνια κύριο μέλημα μας ήταν να παρουσιάζουμε μέσα από το κατάστημα μας τους καλύτερους οίκους οπτικών δίνοντας έμφαση τόσο στο στυλιστικό μέρος όσο και στην ποιότητα των φακών.

Όσοι όμως μας γνωρίζετε και λίγο παραπάνω… σίγουρα θα έχετε καταλάβει πως ότι καινοτόμο , εκκεντρικό και συνάμα στιλάτο μας κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Αποφασίσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα του καταστήματος μας προκειμένου να σας προβάλλουμε ένα δείγμα της συλλογής οπτικών που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας.

Να σας μεταφέρουμε μια εικόνα παραπάνω δηλαδή από εκείνη που έχετε μέσω της βιτρίνας μας!

Καλώς ήρθατε λοιπόν! Όλοι και όλες! Όλοι και όλες εσείς που με την στήριξη και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια μας βοηθήσατε να γινόμαστε όλο και καλύτερες! Και για αυτό σας ευχαριστούμε!

Επιπλέον σκεφτήκαμε πως θα ήταν ωραία ιδέα και η δημιουργία ενός blog , ιδέα που έγινε πραγματικότητα. Κάθε εβδομάδα θα αναρτώ ένα άρθρο με νέα από τον χώρο της μόδας των οπτικών, θα σας ενημερώνω για ό,τι καινούριο “κυκλοφορεί” και θα μοιραζόμαστε διάφορες συμβουλές σχετικά με την φροντίδα των οπτικών σας . Τέλος θα δίνονται απαντήσεις σε διάφορα προβλήματα που κατά καιρούς σας έχουν απασχολήσει .

Στο επόμενο άρθρο μου θα σας πω όλα τα νέα από την διεθνή έκθεση οπτικών στο Μιλάνο που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες και από την οποία επιστρέψαμε με ιταλικό αέρα και οπτικά για το καλοκαίρι που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε! Για την ώρα σας δίνω μια μικρή πρόγευση!

 

Με αγάπη,

Γεωργία Πολυδώρου